ANKARA / ÇANKAYA - Rauf Orbay Ortaokulu

Ock

Okulumuz öğrencilerinden oluşan müzik gurubumuz, Müzik öğretmenimiz Senem YILMAZ rehberliğinde 15.01.2020 Çarşamba günü, Panora Sanat merkezinde muhteşem bir müzik ziyafeti sundular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz çok amaçlı salonunda, 14.01.2020 Salı günü Sınıflar Arası Bilgi Yarışması yaptık. Çok çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışmamıa katılan tüm öğrencilerimizi ve öğertmenlerimizi yürekten tebrik ediyoruz. yarışma sonucunda:

Ock

Okulumuz Beden ğitimi öğretmeni Meral SEDEF rehberliğinde çalışmalarına devam eden Küçük Erkek Basketbol takımımız Mecidiye Şehit Kavas Atanur Aytaç Orta okulu ile yaptığı müsabakayı - Rauforbay ortaokulu 70-30 skorla tamamlamıştır. öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz

Ock

Teknoloji ve Tasarim dersinde 7.sınıf öğrencilerimiz,  Tasarım eleman ve ilkeleri, Tasarım odaklı süreç, Mimari tasarim çalışmalarıNI,  8 .sınıf öğrencilerimiz ise inovatif düşunce gelistirme ve fikirlerin korunması, akıllı ürun tasarimi ve pazarlama çalışmalarinı tamamlayarak okulumuzda sergilediler. Emeklerinden dolayı Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz salonunda yapılmakta olan Kick Boks kursumuz, öğrencilerimizin katılımları ile devam etmektedir.

Ara

8/C sınıfı, sınıf öğretmenleri Orhan BİNGÖL rehberliğinde Yerli Malı Haftasını kutladılar.

Ara

Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Keziban TAKMAZ rehberliğinde öğrencilirimiz ile birlikte atölyemizi yeniliyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

8/G sınıfı, sınıf öğretmenleri Güneş ALTUNTECİM rehberliğinde Yerli Malı Haftasını kutladılar.

Ara

8/D sınıfı, sınıf öğretmenleri Nilgün ÖZLÜ rehberliğinde Yerli Malı Haftasını kutladılar.

Ara

7/C sınıfı, sınıf öğretmenleri Zuhal BİRGÜL rehberliğinde Yerli Malı Haftasını kutladılar.

Ara

7/B sınıfı, sınıf öğretmenleri Gazel PALAOĞLU rehberliğinde Yerli Malı Haftasını kutladılar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü coşku ile kutladık. Emekli öğretmenlerimizi ağırladık. Hepsine yeni yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Birgül Şerefoğlu, Fatma Şükran Çolak, Canan Cedden Hocalarımızın önderliğinde hazırlanan programla Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

Ekm

Antalya Federasyon Kupası "Ritmik Jimnastik" yarışmasında 118 kişi arasından 7. olarak "grup birinciliği" ödülünü alan 5/H sınıfı öğrencimiz Serra ŞİŞMAN´ı kutluyoruz.

Nis

Okulumuzda 06.04.2016 Tarihinde Kütüphanecilik haftası Kapsamnda Yapılan Etkinlikten Kareler...